Close

HimLen Tv7 Live from Sweden

Taivas TV7 on suomalainen yhteiskristilliseksi esittäytyvä televisiokanava, joka aloitti lähetyksensä 15. joulukuuta 2003 paikallisena kanavana HTV:n verkossa Helsingissä. Nykyään Taivas TV7 toimii Suomessa valtakunnallisesti digitaalisessa kaapeliverkossa, Virossa kaapeliverkoissa sekä internetin kautta. TV7:llä on katsojia päivittäin noin 83 000 ja viikoittain noin 152 000. Vuonna 2014 tehdyn tutkimuksen mukaan TV7 on Suomen toiseksi tunnetuin kristillinen media, ja sen tuntee 39 prosenttia suomalaisista.

TV7:n toimitus, studio ja lähetysyksikkö sijaitsevat Helsingissä. Kanavalla on ulkomaantoimitus Israelin Jerusalemissa sekä Virossa. TV7 työllistää noin 70 henkilöä, joista osa työskentelee Virossa ja Israelissa.Uutiskatsauksen se tekee yhteistyössä Oikean Median kanssa.

Taivas TV7:n taustalla toimivat Ristin Tuki ry ja Lighthouse Network Ltd Oy. Ristin Tuki toimii lahjoitusvarojen koordinoijana, julkaisee TV7 Uutiset -lehteä ja tuottaa paljon erilaisia tv-ohjelmia näytettäväksi TV7:ssä. Noin 70 prosenttia kanavan tuloista on lahjoitusvaroja, joita kanavan tukiyhdistys Ristin Tuki ry kerää. Vuosien 2007–2012 välillä Ristin tuki ry. oli kerännyt yhteensä 11,5 miljoonaa euroa. Kanavalla on säännöllisiä ja satunnaisia tukijoita yhteensä arviolta 9 000 ja osakkaita useita satoja. Lighthouse Network on toiminnallinen yhtiö, joka vastaa muun muassa kanavan lähetystekniikasta. Yrityksen rinnalla toimii TV7 kauppa -niminen yritys.

TV7 ei kuulu Julkisen sanan neuvoston sääntelyn piiriin.

scroll to top